Afhalen van jouw bestelling

Safetymask.nl geeft jouw de mogelijkheid om de bestelling af te halen. Je kunt contact opnemen via +31 72 234 01 31 of stuur een mail naar info@safetymask.nl

Het afhalen van bestellingen is alleen mogelijk op afspraak.

 

Verzendkosten

Safetymask.nl neemt alle verzendkosten voor rekening er zullen geen extra verzendkosten op de bestellingen komen.

 

Verzendbevestiging

Safetymask.nl doet er alles aan om jouw verzendingen binnen het aangegeven termijn te verzenden. Zodra Safetymask.nl jou bestelling heeft verzonden ontvang je een unieke track  & trace code op het opgegeven mail adres.

 

Levertijd van je bestelling

Safetymask.nl doet zijn uiterste best om geplaatste bestellingen binnen 1 tot 2 werkdagen na de besteldatum te leveren.

 

Retourneren

Is het aangeschafte product niet naar wens? Safetymask.nl bied je de mogelijkheid om het product binnen 14 dagen te retourneren. Op producten die worden geretourneerd gelden onze retourvoorwaarden en zijn de retour kosten voor eigen rekening.

Je draagt zelf de verantwoording voor beschadiging aan de producten , of verdwijning van de producten bij retournering.  Bij ontvangt van de producten controleert Safetymask.nl het product zo spoedig mogelijk, bij goedkeuring van de retour stort Safetymask.nl binnen 30 dagen de kosten van het aangeschafte product terug bij de koper.

 

Retourvoorwaarden

  • Binnen 14 dagen, het termijn gaat in op de dag dat het pakket in ontvangt wordt genomen
  • Het retourneren van het product kan alleen als het product ongeopend is en in de originele verpakking zit. Pak het product daarom niet             verder uit dit heeft te maken met hygiënische voorwaarden.

 

Retour tips

  • Pak het product zoveel mogelijk in met bijvoorbeeld een envelop zodat de verpakking niet kan beschadigen
  • Stuur het pakket naar ons retour via DHL en of POSTNL bezorgservice.

 

Hoe kan ik mijn product retourneren?

Beantwoord onderstaande vragen en stuur het naar info@safetymask.nl

  • Naam van de koper
  • Adres
  • Ordernummer
  • Product
  • Reden van retour

 

 

 

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar Safetymask.nl voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €5,00,- per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van DHL. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen info@safetymask.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Waardevermindering

Waardevermindering op geretourneerde producten is van toepassing als de ontvangen producten die geretourneerd zijn, zijn beschadigd , de originele verpakking niet aanwezig is en/of het product in gebruik is genomen. Waardevermindering word door Safetymask.nl waarnaar Safetymask.nl de producteigenaar informeert.